Stilling ledig

Sted: Oslo

Sivilingeniør/ingeniør innen elektro og ikt

Stor etterspørsel etter våre tjenester gjør at vi trenger flere dyktige medarbeidere innen prosjektering av elektriske anlegg samt byggeledelse. Vi søker derfor etter personer med erfaring og/eller interesse for å arbeide med dette fagfeltet.

Vi benytter moderne beregningsprogrammer som Febdok, revit for BIM prosjektering og Autocad, det er en fordel men ingen betingelse med gode kunnskaper i Autocad.

Vi vektlegger
BORO RIE AS ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse og ønsket om å tilføre våre prosjekter og vårt kontormiljø det lille ekstra er verdsatt.

Videre vektlegges sosiale egenskaper og ikke minst evnen til å møte og håndtere våre ulike oppdragsgivere på en god måte.

Vi tilbyr
BORO RIE AS er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklings-muligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

Kontaktperson
Ronny Jordan  tlf: 22 85 37 70 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen